Om oss

Bricmate ble grunnlagt i 2007 og er et svensk selskap som spesialiserer seg på granittkeramikk. Vi er inspirert av arkitektur, materialer og farger fra hele verden, men har det skandinaviske uttrykket som base. Vårt håndplukkede sortiment er utviklet og tilpasset organisk, for å opprettholde en finjustert balanse mellom trender og tidløshet. Vi går imidlertid aldri på premiss med forretningskonseptet vårt – høy kvalitet og innovativt design. Les mer nedenfor.

Om oss

Bricmate ble grunnlagt i 2007 og er et svensk selskap som spesialiserer seg på granittkeramikk. Vi er inspirert av arkitektur, materialer og farger fra hele verden, men har det skandinaviske uttrykket som base. Vårt sortiment er utviklet, håndplukket og tilpasset organisk, for å opprettholde en finjustert balanse mellom trender og tidløshet. Vi går imidlertid aldri på premiss med forretningskonseptet vårt – høy kvalitet og innovativt design.

 

For oss går kvalitet, service og bærekraft hånd i hånd, derfor har vi et sparsomt sortiment. I stedet for å kjøpe store mengder av lavere kvalitet, foretrekker vi å produsere og håndplukke produktene våre fra utvalgte produsenter og leverandører som vi vet holder høy standard. Vi unngår alt som vi synes er for konvensjonelt eller glatt, og legger heller ekstra vekt på å bygge et sortiment med høy designkvalitet og mange kombinasjonsmuligheter.

 

Granittkeramikk kan med sine fargetoner, teksturer og mønstre skape endeløse forskjellige miljøer. Vi følger interiørtrender for hele hjemmet, slik at vi kontinuerlig kan presentere inspirerende nyheter som vekker skaperglede og vekker ideer. Men det er din personlige smak som leder vei til en atmosfære som passer ditt hjem, og vår jobb er å bidra med lidenskap, kunnskap og service fra begynnelse til slutt for et best mulig resultat. Sammen kan vi skape vakre rom som holder førsteklasses kvalitet år etter år, dette er det vi kaller ekte bærekraft.

Velkommen!